www.netfarmacie.ro | a Gebauer Pharma csoport tagja

Köszöntjük a Gebauer Pharma áruházában, mely az Ön kényelmes, biztonságos tájékozódását, vásárlását szolgálja!

Cégünk - többek között - a természetes családtervezést és fogamzásgátlást elősegítő, otthon használatos (home care) diagnosztikai eszközöket kínál internetes vásárlóinak, de természetesen viszonteladók részére is.

Egyre természetesebb, hogy az ovuláció időpontjának előjelzéséhez, vagy a terhesség korai megállapításához ma már nem feltétlenül kell orvoshoz fordulnia. Mindkét cél elérhető egyszerűen használható ovulációs és terhességi tesztjeinkkel.

Webáruházunkban mind a terhesség korai felismerését szolgáló hCG teszteket, mind az ovuláció időpontját előjelző LH teszteket 5-10-25 db-os kiszerelésben vásárolhatja meg, ami jelentős megtakarítást jelent Önnek.

Még gazdaságosabb az OvuPred ovulációs mikroszkóp, melyet csak egyszer kell megvásárolnia, és egy „életen át” használhatja, minden további ráfordítás nélkül.

„Babát akarok” csomagjaink, az OvuPred ovulációs mikroszkóp, az LH ovulációs és a hCG terhességi tesztek különböző kombinációi még hatékonyabbá és olcsóbbá teszik, hogy Ön mielőbb elérje célját, a terhességet, a várva várt kisbabát.

Bármilyen kérdése esetén szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával és figyelmével bennünket! Hasznos időtöltést kívánunk oldalainkon!

 

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

STANDARD csomag Ár:
62,00 RON
STANDARD csomag
Tovább
MIDI csomag Ár:
99,00 RON
MIDI csomag
Tovább
START csomag Ár:
78,00 RON
START csomag
Tovább
MAXI csomag Ár:
159,00 RON
MAXI csomag
Tovább