www.netfarmacie.ro | membru al grupului Gebauer Pharma

Condiţii de cumpărare

Condiţii contractuale generale, Reguli de cumpărare

Rugăm cumpărătorii noştri, ca înainte de trimiterea comenzilor să citească Regulile de cumpărare! Regulile de cumpărare pot fi citite accesând acest link.

Recomandăm cumpărătorilor noştri consultarea site-ului Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului: www.anpc.gov.ro

Cum cumpăr?

Magazinul nostru virtual este deschis non-stop pentru Dumneavoastră, astfel aveţi ocazia oricând să ne vizitaţi şi să cumpăraţi. Pentru a veni în ajutorul clienţilor, produsele noastre au fost împărţite pe categorii, dar puteţi efectua o căutare şi prin folosirea unui cuvânt-cheie. Sperăm că veţi găsi produsele pe care le căutaţi.

După ce aţi găsit produsul pe care doriţi să-l cumpăraţi, puneţi-l în coşul Dvs. virtual prin apăsarea butonului „Adaugă în coş”.

Pentru a finaliza şi a ne trimite comanda, va trebui să mai completaţi un scurt formular online, în care veţi specifica datele de livrare şi facturare. Aici veţi avea ocazia de a vă înregistra printre clienţii fideli, astfel, la următoarea cumpărare va ajunge să tastaţi numele de utilizator şi parola. La înregistrare, vă rugăm acordaţi atenţie introducerii corecte a datelor Dvs., astfel vom putea evita problemele cauzate de datele eronate.

Comandă, plată, livrare

În cazul în care Dvs. v-aţi creat deja un cont de client în prealabil, după identificare sistemul nostru va completa datele Dvs. (nume, adresă de facturare, adresă de livrare etc.) automat, pe baza datelor furnizate de Dvs. în prealabil.

În cazul în care nu v-aţi creat încă un cont pe site-ul nostru, aveţi oricând această ocazie!

După ce aţi pus în coşul Dvs. produsele pe care doriţi să le cumpăraţi, şi doriţi finalizarea cumpărăturii, va trebui să introduceţi datele necesare pentru cumpărare. După ce aţi verificat exactitatea datelor, apăsaţi butonul Trimite. Astfel sistemul nostru va înregistra comanda, iar noi vom începe satisfacerea acesteia. După finalizarea comenzii, sistemul nostru vă va trimite un email automat de confirmare pe adresa Dvs de email, în care veţi fi informat despre produsele comandate.

Produsele noastre vor fi livrate prin Compania Naţională Poşta Română, iar Dvs. veţi putea ridica coletul la oficiul poştal de care aparţineţi. Din experienţele noastre putem afirma că coletele ajung la destinaţie în 2-5 zile lucrătoare după ce au fost predate poştei.

Preţul produselor afişate pe pagina netfarmacie.ro conţin TVA. Contravaloarea livrării este plătit de către client. Acest cost este stabilit pe baza tarifelor actuale practicate de Compania Naţională Poşta Română, (www.posta-romana.ro) după cum urmează: 

a) Tarif fix
2,50 RON
b) Tarif de înregistrare
1,50 RON
c) Tarif de greutate (până la 1 kg) 2,50 RON
d) Ramburs mandat poştal
1,1 % din valoarea produsului
e) Asigurarea valorii
1,1 % din valoarea produsului

(Taxa de livrare medie a coletelor noastre se situează între valorile 6-9 RON)

Taxa de livrare efectivă veţi afla în cursul efectuării comenzii.

Despre sosirea coletului veţi fi anunţat printr-un aviz care se lasă în cutia Dvs. poştală. Coletul va putea fi ridicat din oficiul poştal menţionat pe aviz. Oficiul poştal va păstra coletul timp de 10 zile pentru Dvs., după acest timp va fi trimis înapoi la firma noastră.

Începând cu ziua a 3-a de magazinaj, poşta va percepe o taxă de magazinaj de 0,6 lei pe zi. Contravaloarea coletului trebuie achitată la ridicarea acesteia, în oficiul poştal. Pentru a putea ridica coletul, nu uitaţi să prezentaţi avizul şi cartea de identitate.

În cazul în care produsele comandate de Dvs. revin la firma noastră, există posibilitatea de a fi retrimise. În momentul în care un colet revine la noi, trebuie să achităm o taxă de revenire. În cazul în care clientul doreşte ca pachetul să fie retrimis trebuie să achite şi taxa de revenire precum şi taxa de expediere din nou pentru a putea intra în posesia coletului.

Protecţia datelor

Toate datele personale care ajung la Gebauer Pharma SRL prin intermediul paginii web se păstrează în condiţii de securitate, conform legislaţiei în vigoare. Prin introducerea unor date cu caracter personal pe site-ul Gebauer Pharma SRL, vă exprimaţi acordul ca aceste date să fie prelucrate şi păstrate de Gebauer Pharma SRL, în scopul şi pe o perioadă definite de caracterul tranzacţiei comerciale.

Informaţii tehnice

În cele ce urmează, dorim să vă oferim câteva sfaturi utile privind folosirea magazinului nostru virtual.

Browsere recomandate:

Internet Explorer 6.0 şi versiunile ulterioare, care pot fi descărcate de pe următorul site: http://www.microsoft.com/ie/

Firefox 2 şi versiunile ulterioare, care pot fi descărcate de pe următorul site: http://www.mozilla.com/firefox

Rezoluţie recomandată:

1024 x 768 pixel

Soft gratuit, recomandat pentru deschiderea documentelor descărcabile de pe site:

Adobe Acrobat Reader – pentru fişierele PDF
http://www.adobe.com

Dacă aveţi alte întrebări, vă rugăm să ne sesizaţi prin email.

 

Autentificare

Coşul Dvs. este golPreţuri de livrare>>

Pachetul MIDI Preţ:
99,00 RON
Pachetul MIDI
Detalii
Pachetul START Preţ:
78,00 RON
Pachetul START
Detalii
Pachetul STANDARD Preţ:
62,00 RON
Pachetul STANDARD
Detalii
Pachetul MAXI Preţ:
159,00 RON
Pachetul MAXI
Detalii