www.netfarmacie.ro | membru al grupului Gebauer Pharma

Despre noi

Firma noastră | Misiunea noastră | Etica noastră de afaceri | Protecţia mediului

Firma noastră

Interesul faţă de planificarea familială naturală şi preconcepţie manifestă o creştere constantă pe plan mondial. Din ce în ce mai mulţi tineri ajung să îşi pună întrebarea: oare lucrurile naturale, pe care le consideră atât de importante în alimentaţie şi sănătate, în protecţia mediului, de ce nu ar fi la fel de importante şi pe planul vieţii sexuale?

Astfel a fost lansat acum douăzeci de ani unul din noile produse ale grupului nostru de firme: microscopul de ovulaţie, care corespunde în toate privinţele cerinţelor planificării familiale naturale şi ale preconcepţiei. Microscopul de ovulaţie OvuPred este un dispozitiv diagnostic pentru autocontrol cu ajutorul căruia femeile îşi pot verifica zilele fertile cu uşurinţă acasă sau altundeva, simplu, rapid, oricând şi ori de câte ori.

Fără administrarea vreunui fel de medicament, fără înţepături, sunt excluse efectele secundare, se cumpără o singură dată, şi poate fi folosit ori de câte ori doriţi.

Succesul microscopului de ovulaţie OvuPred ne-a îndemnat să oferim clienţilor noştri şi alte produse diagnostice şi teste care ajută la planificarea familială naturală şi preconcepţie, care pot fi folosite acasă, în forme de prezentare într-adevăr economice.

Misiunea noastră

Pe parcursul dezvoltării permanente a farmaciei noastre online, nu putem uita nici de obiectivul principal, acela de a-i ajuta pe clienţii noştri să cunoască particularităţile produselor, mai mult, dorim să evidenţiem anumite aspecte practice şi financiare care să faciliteze găsirea produsului cel mai potrivit, alegerea corectă, cumpărarea simplă şi totalmente sigură.

Obiectivele noastre sunt ca Dvs. :

 • să vă puteţi efectua cumpărăturile în mod sigur, având toate informaţiile necesare,
 • să ştiţi exact ce anume cumpăraţi şi pentru ce,
 • să cumpăraţi numai cantitatea efectiv necesară, evitând astfel risipa inutilă,
 • să nu trebuiască să puneţi întrebări despre care preferaţi să citiţi în loc să vorbiţi în farmacii aglomerate,
 • să aveţi acces la produse mai puţin cunoscute, care nu se găsesc întotdeauna în farmacie,
 • să cunoaşteţi produse noi şi moderne.

Pe lângă cele numerate mai sus, considerăm deosebit de importantă informarea connaţionalilor noştrii, totodată influenţarea  lor în mod pozitiv totodată influenţarea  în mod pozitiv a gândirii asupra sănătăţii şi a vieţii, prin oferirea. de informaţii adecvate, pe înţelesul tuturor.

Etica noastră de afaceri

Poate dacă am fi realizat acest site cu mulţi ani în urmă, acest capitol ar fi lipsit de aici. Azi însă îl considerăm util şi important.

Firma noastră este o asociaţie familială, fapt care ne obligă. Nu există nici o organizaţie mare după care să ne putem ascunde, ne dăm numele la toate. Dacă ceva nu este chiar în ordine, putem fi contactaţi simplu şi cu uşurinţă. Acesta este modul cel mai eficace pentru asigurarea calităţii.

Capitalul nostru cel mai de preţ este încrederea faţă de firma noastră, creşterea permanentă a numărului clienţilor noştri. Pentru noi, cei care doar se interesează sunt la fel de importanţi.

Suntem conştienţi de faptul că dezvoltarea trebuie să fie principala noastră preocupare pentru o creştere stabilă. Trebuie să ne servim clienţii cu produse din ce în ce mai calitative, la standarde din ce în ce mai ridicate. Ne aflăm în competenţă nu cu alţii, ci cu noi înşine.

Firma noastră nu are datorii la stat, şi nu are datorii faţă de nici un partener. Plătim întotdeauna la scadenţă, şi aşteptăm acelaşi comportament de la partenerii noştri.

Începând cu cei mai mari distribuitori de produse farmaceutice şi până la cumpărătorul individual de pe internet toţi ştiu că pot conta pe noi.

Protecţia mediului

Pentru noi, protecţia mediului este un aspect la fel de important precum conduita în domeniul afacerilor. Ar fi chiar ciudat dacă, în timp ce comercializăm produse pentru sănătatea semenilor noştri, nu am fi atenţi la protecţia mediului înconjurător, atât celui din imediata noastră apropiere cât şi celui în sensul mai larg. Este foarte probabil că o bună parte a bolilor şi afecţiunilor de care suferăm se datorează chiar neglijării sau distrugerii mediului înconjurător.

Având în vedere propriile posibilităţi, facem următoarele pentru protejarea mediului înconjurător, atât în viaţa privată cât şi în cea de afaceri:

 • Dacă e posibil, comunicăm cu partenerii noştri prin poştă electronică, fără a folosi hârtie.
 • Folosim hârtie reciclată.
 • Colile folosite pe o parte sunt refolosite pentru uz intern.
 • Folosim utilaje electronice cu consum redus.
 • Toate deşeurile noastre sunt colectate în mod selectiv.
 • Utilajele elctronice uzate şi nefolosibile le predăm centrelor specializate.
Activaţi şi Dvs. pentru protejarea mediului!

 

 

Autentificare

Coşul Dvs. este golPreţuri de livrare>>

Pachetul MIDI Preţ:
99,00 RON
Pachetul MIDI
Detalii
Pachetul START Preţ:
78,00 RON
Pachetul START
Detalii
Pachetul STANDARD Preţ:
62,00 RON
Pachetul STANDARD
Detalii
Pachetul MAXI Preţ:
159,00 RON
Pachetul MAXI
Detalii