www.netfarmacie.ro | membru al grupului Gebauer Pharma
Teste de ovulaţie arrow Bande de test LH 5x

Bande de test LH 5x

Bande de test LH 5x

Mai multe imagini

Set de bande de test de ovulaţie Early Detection de 5 bucăţi, pentru determinarea datei ovulaţiei din urină.


Pret: 16,80 RON

Descrierea produsului |

Descrierea produsului

Testele LH de ovulaţie sunt instrumente pentru determinarea datei ovulaţiei, cu ajutorul cărora putem stabili acasă, folosind doar o mostră de urină, data preconizată a ovulaţiei.

Una din metodele cele mai fiabile este folosirea bandei de test care detectează cantitatea hormonului luteinizant (LH) din urină. Ovarele care cresc în timpul ciclului menstrual încep să producă din ce în ce mai mult estrogen, efectul acestui proces fiind – la atingerea unui anumit nivel – ridicarea bruscă a nivelului hormonului luteinizant (LH). Acesta este cunoscut sub numele de vârf LH. Efectul cel mai imprtant al acestuia este că în decurs de câteva ore ovulul se maturizează în ovar, iar după 24-36 ore de la atingerea vârfului LH ovulul este eliberat din ovar şi porneşte spre uter. Acest fenomen este numit ovulaţie. Testele de ovulaţie LH sunt concepute pentru detectarea vârfului LH.

Avantajele testelor de ovulaţie LH:

•    Efectuarea testului LH este simplă, nu necesită nici un fel de calificare.
•    În 5 minute dă un rezultat sigur şi concludent.
•    Sensibilitatea testului este de 40 mIU/ml.
•    Fiabilitate de peste 99 %.
•    Termen de garanţie 1 an.

În cazul achiziţionării setului de bande de test de ovulaţie Early Detection LH cu 5 bucăţi costul efectuării unui test este de doar 3,36 RON.

Câte bucăţi să cumpăr? |

Câte teste sunt necesare pentru mine?

Setul de bande de test LH cu 5 bucăţi este cantitatea minimă necesară pentru un ciclu, în cazul în care nu cunoaşteţi încă lungimea ciclului şi data preconizată a ovulaţiei.

Cum să procedez în cazul meu?

  1. Vă rugăm să determinaţi lungimea ciclului menstrual. Prin lungimea ciclului menstrual se înţelege numărul zilelor care încep de la prima zi al unui anumit ciclu şi se termină la prima zi al următorului ciclu.
  2. După aceea, vă rugăm calculaţi prima zi a testării, folosind următorul tabel. În primul rând al tabelului veţi găsi lungimea ciclului, iar dedesubt se află prima zi a testării LH: 
  3. Folosind acest tabel, determinaţi prima zi a testării. Examinarea trebuie începută în această zi, şi testul trebuie efectuat încă timp de patru zile.


Observaţie: Dacă nu puteţi stabili cu exactitate lungimea ciclului menstrual, folosiţi lungimea cea mai scurtă din tabel (21 de zile). În acest caz, examinarea poate fi prelungită peste termenul obişnuit de 5 zile.

Exemplu: Lungimea unui ciclu menstrual obişnuit este de 28 de zile. Calculat conform tabelului, dacă ultima menstruaţie a început în data de 3 al acestei luni, la aceasta se adaugă 11 zile (inclusiv prima zi), rezultă deci ziua 13. Examinarea trebuie începută deci în data de 13 şi continuată până în data de 17 a lunii în curs.

Exemplul de mai sus este ilustrat cu ajutorul Calendarului de recoltare:

Instrucţiuni de folosire

Instrucţiuni de folosire

  1. Introduceţi banda de test în proba de urină, în plan vertical, în direcţia indicată de săgeţi, timp de 10-15 secunde. Nu introduceţi mai adânc de semnul MAX!
  2. Scoateţi banda de test din proba de urină, aşezaţi-o cu inscripţionările în sus pe un suport orizontal şi bine iluminat.
  3. Aşteptaţi până apar dungile colorate. Citiţi rezultatul peste 5 minute. Nu interpretaţi testul după 10 minute!

Rezultate:

Pozitiv: Vor apare două dungi distincte, una în zona Control (C), alta în zona Test (T). Ovulaţia poate avea loc ân următoarele 24-36 de ore.

Negativ: Vor apare două dungi, dar dunga din zona test (T) este mai deschisă la culoare decât cea din zona control (C). Vârful LH nu poate fi detectat încă.

Neinterpretabil: Dunga control nu apare. Acest lucru poate fi cauzat de cantitatea incorectă de probă sau de producţie. Examinarea trebuie repetată cu o nouă bandă de test. În cazul unor erori repetate, vă rugăm contactaţi distribuitorul.

Sus 

Autentificare

Coşul Dvs. este golPreţuri de livrare>>

Pachetul STANDARD Preţ:
62,00 RON
Pachetul STANDARD
Detalii
Pachetul MAXI Preţ:
159,00 RON
Pachetul MAXI
Detalii
Pachetul MIDI Preţ:
99,00 RON
Pachetul MIDI
Detalii
Pachetul START Preţ:
78,00 RON
Pachetul START
Detalii