www.netfarmacie.ro | membru al grupului Gebauer Pharma
Teste de menopauză arrow Casete de test FSH 2x

Casete de test FSH 2x

Casete de test FSH 2x

Mai multe imagini

Set de casete de test Early Detection FSH de 2 bucăţi, pentru determinarea începutului menopauzei feminine din urină.


Pret: 16,90 RON

Descrierea produsului |

Descrierea produsului

Simptome cunoscute: Nimic nu-mi convine, am toane fără vreun motiv, sunt irascibilă, am dureri de cap, sufăr de insomnie, am bufeuri de căldură şi nici ciclul menstrual nu mai vine în mod regulat. Oare toate acestea sunt cauzate de vreo boală anume? Rareori ne gândim la faptul că am ajuns la vârsta menopauzei şi simptomele pe care le observăm sunt cauzate de acesta.

Dacă într-adevăr ne aflăm în pragul menopauzei, putem afla cu uşurinţă si în mod discret acasă, prin efectuarea testului rapid de menopauză FSH din urină.

Avantajele testelor de menopauză FSH:

  • Efectuarea testului FSH este simplă, nu necesită nici un fel de calificare.
  • Poate fi efectuat în orice moment al zilei.
  • Este o examinare discretă, care se face acasă.
  • În 5 minute dă un rezultat sigur şi concludent.
  • Sensibilitatea testului este de 25 mIU/ml.
  • Fiabilitate de 99 %.
  • Termen de garanţie 1 an.

În cazul achiziţionării setului de casete de test Early Detection FSH pentru determinarea menopauzei, costul efectuării unui test este de doar 8,45 RON.

Ce este menopauza? |

Ce este menopauza?

Menopauza înseamnă încetarea definitivă a ciclului menstrual, care nu este diagnostizată de regulă decât după încetarea definitivă a ciclului. Cele 12 luni dinaintea menopauzei sunt cunoscute sub numele de premenopauză. Nenumărate femei observă simptomele acestei perioade: bufeuri de căldură, ciclu menstrual neregulat, insomnie, vagin uscat, pierderea părului, anxietate, scăderea memoriei pe termen scurt, obosire. Simptomele premenopauzei sunt cauzate de schimbarea nivelului hormonilor produse de organismul femeii şi care regularizează ciclul menstrual. Pe măsură ce organismul produce din ce în ce mai puţin estrogen, creşte producerea hormonului folicostimulant (FSH), care în mod obişnuit ar regulariza dezvoltarea ovulelor.

Din cele arătate mai sus reiese că examinarea FSH poate ajuta la determinarea vârstei premenopauzei. Determinarea vârstei premenopauzei face posibilă luarea măsurilor necesare pentru păstrarea sănătăţii şi reducerea efectelor secundare ale menopauzei: osteoporoza, hipertensiune arterială, nivel ridicat de colesterol şi risc crescut de boli cardiovasculare.

Bazele biologice |

Bazele biologice

Hormonul FSH (foliculostimulant) este secretat de hipofiza anterioara. Acest hormon este prezent în organismul ambelor sexe, şi este răspunzător pentru funcţionarea glandelor sexuale, adică ovarelor la femei, respectiv testiculelor la bărbaţi.

Pe măsură ce ne apropiem de menopauză, funcţionarea ovarelor se reduce drastic, iar nivelul FSH din sânge creşte semnificativ. Detectarea acestora este posibilă cu ajutorul anticorpilor specifici acestui hormon. În cazul testului rapid FSH aceşti anticorpi sunt legate de particule de aur coloidal, rezultând astfel un test supersensibil faţă de FSH.

Testul poate fi efectuat în orice moment al zilei!

Instrucţiuni de folosire

Instrucţiuni de folosire

  1. Păstraţi plicul de plastic la tempreatura camerei înainte de deschidere. Scoateţi caseta de test din ambalaj şi folosiţi-o cât mai curând.
  2. Aşezaţi caseta de test pe o suprafaţă curată şi orizontală. Ţineţi pipeta în plan vertical. Picuraţi 3 picături din proba de urină în fereastra de probă (S) a testului. Evitaţi producerea de bule în fereastra de probă.
  3. Aşteptaţi până apar(e) dunga (dungile) colorate. Citiţi rezultatul peste 5 minute! Nu trageţi concluzii la 10 minute după efectuarea testului!

 

Semnificaţia rezultatelor

POZITIV: Se observă două dungi colorate, bine definite. În fereastra de test (T) dunga este identică sau mai închisă la culoare decât cea din fereastra control (C). Nivelul FSH este ridicat faţă de valorile de referinţă, deci persoana examinată se poate afla în vârsta premenopauzei.

NEGATIV: Se observă două dungi colorate, iar dunga din fereastra test (T) este mai deschisă la culoare decât cea din fereastra control (C) sau lipseşte cu desăvârşire. Persoana examinată încă nu se află în vârsta premenopauzei.

NEINTERPRETABIL: Dunga control nu apare. Acest lucru poate fi cauzat de cantitatea incorectă de probă sau de producţie. Examinarea trebuie repetată cu o nouă casetă de test. În cazul unor erori repetate, vă rugăm contactaţi distribuitorul.

Sus

Autentificare

Coşul Dvs. este golPreţuri de livrare>>

Pachetul MIDI Preţ:
99,00 RON
Pachetul MIDI
Detalii
Pachetul MAXI Preţ:
159,00 RON
Pachetul MAXI
Detalii
Pachetul STANDARD Preţ:
62,00 RON
Pachetul STANDARD
Detalii
Pachetul START Preţ:
78,00 RON
Pachetul START
Detalii